A foglalkoztatási tevékenységünkről

 

 

 A Szent Lázár Alapítvány már közel tíz éve van jelen a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási piacán.

A sportháló (labdafogó háló, kapuháló, teniszháló, röplabda háló, speciális /egyedi méretű/ kapuhálók), védőhálók (labdafogó háló), kötésének piacán 2008-óta vagyunk jelen.

A termékeink előállítása kézi csomózású technikával történik, amelynek köszönhetően magas minőségben tudjuk előállítani  a hálóinkat, így mindig ki tudjuk elégíteni a vevőink minőségi igényét.

       

                

 

A 2016. évre a dolgozóink száma elérte az 50 főt ebben a tevékenységben, ezáltal a rövid határidők pontos betartása sem jelent problémát.

 

            A termék minőség fokozása érdekében a 2013. évben kialakítottuk a hálókötő üzemünk mellé, a fonalkötő üzemünket is, amelyben olyan gépek állnak rendelkezésünkre, amelyek segítségével, úgynevezett tűfonatolás technikával tudunk fonalat előállítani négy-féle méretben: 3-4-5 és 8 mm-es anyagvastagságban, valamint hat-féle színben: fehér, zöld, kék, sárga, piros és fekete.

                      

A színek kombinálására is lehetőség van pl.: sávos kapuhálók, sávos védőhálók vagy labdafogó hálók esetében.

 

A kapuhálók, védőhálók/ labdafogó hálók gyártásához használt fonal termékeink UV stabilizált polipropilén anyagból készülnek, amelyek vízállóak is, tehát kültérre és beltérre is egyaránt alkalmasak.

 

 

            Római Tibor

Telephely/üzem vezető

Szent Lázár Alapítvány

Tel.: +36 20 229 6980

E-mail.: halokotes@gmail.com vagy aktivhaz@t-online.hu

 

2016. májustól teniszháló kapható

                                                                         

 

 

 

 

5630 Békés, Petőfi u.33

Tel.: +36 20 229 6980

          06 66/ 646-017