5630 Békés, Hunyadi tér 1/1. +36 (66) 643-588 szentlazarbekes@t-online.hu Adószám: 18375839-2-04

Életrevalók Klub a Szent Lázár Alapítványnál

Életrevalók klubja

A Szent Lázár Alapítvány már több mint egy éve működteti az Életrevalók elnevezésű szociális klubját. A klubfoglalkozások a Tágas tér Egyesület épületében a Szarvasi u. 2. sz. alatt kerülnek megrendezésre.

A szervezők szeretnék kibővíteni a klubtagok érdeklődési körét, nem csak a daganatos megbetegedésben szenvedőket és hozzátartozóikat várjuk, hanem bármilyen más betegségben szenvedőt, akár testi, akár lelki problémával küzdőket is, akiknek nehézséget okoz betegségük feldolgozása és az azzal való küzdelem, vagy csak szeretne új ismeretségeket kötni és beszélgetni. A klub ingyenes, „önműködő” azaz, semmilyen kötelezettséggel nem jár, a klubfoglalkozásokat a tagok igényei szerint alakítjuk. Felvilágosítás, gyógyulási módok, tapasztalatcsere, lelki segítség, szakmai tanácsadás, akár személyre szabottan is, megküzdési stratégiát tudunk adni alternatív megoldásnak.

A klub állandó pártfogója, Dr. H. Kovács Eszter szakmai támogatása mellett, szakorvosok, tanácsadók részvételével havonta találkoznak a tagok. Ha Ön vagy hozzátartozója valamilyen módon érintett bármilyen betegséggel kapcsolatban, vagy csak úgy érzi, bővíteni szeretné társas kapcsolatait és szeretne egy bátor összetartó közösséghez tartozni, várjuk szeretettel klubfoglalkozásainkra, melyeket minden hónap utolsó hétfőjén a Tágas tér Egyesület épületében a Szarvasi u. 2. sz. alatt 14 óra 30 perckor kezdünk.

Bővebb információval a 643-588, 20/229-5370-es telefonszámokon, Békés, Hunyadi tér 1/1. szám alatt, illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudunk szolgálni.

Intézményvezető: Kovács Ildikó

Kapcsolattartók: Felegyi Tünde